جلسه توجیهی کادر آشپزخانه پردیس های استان با مسئولین استانی دانشگاه در جهت بهبود کیفیت فعالیت ها
به گزارش روابط عموی استان ، جلسه توجیهی کادر آشپزخانه پردیس های استان با سرپرست دانشگاه و مسئولین ذیربط در جهت ارتقای سطح کیفی فعالیت های مربوط در آشپزخانه و سلف سرویس برگزار گردید که طی آن جناب آقای دکتر لنگریضمن بیان تقدیر از مجموعه فعالیتهای کادر آشپزخانه ، موضوعاتی را در جهت اداره و پیشرفت بهتر مسئولیت های محوله در آشپزخانه و تغذیه بهتر دانشجومعلمان مطرح نمودند. درادامه نیز هریک از مسئولین و کادر آشپزخانه در جهت افزایش سطح بهینه کارایی امورات آشپزخانه در راستای محور این جلسه صحبت هایی را ایراد کردند.
کانال رسمی روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان استان خراسان شمالی
https://eitaa.com/joinchat/2199322872C84cc25f12d