برگزاری کارگاه تغذیه ویژه دانشجو معلمان پردیس خواهران
به گزارش دانشجو معلم مینا مبارزی از واحد روابط عمومی پردیس خواهران
جلسه آموزشی به مناسبت روز جهانی غذا در روز دوشنبه مورخه ۱۴۰۱/۸/۹ با حضور خانم علیزاده کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی استان برگزار شد .
در این جلسه کارگاهی در خصوص الگوی صحیح تغذیه و نقش آن بر سلامت جسمی و روانی مطالبی بیان شد.
سبک زندگی و داشتن برنامه غذایی نادرست و مصرف بی رویه فست فود باعث ایجاد عارضه چاقی که شایع ترین بیماری غیر واگیر در سراسر دنیا است، می باشد.
در این راستا دریافت ریزمغذی ها و استفاده از میوه و سبزی تازه روزانه سه وعده بمنظور پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی ضرورت دارد.
همچنین مصرف روزانه فراورده های شیر و لبنیات در برنامه غذایی روزانه جهت پیشگیری از پوکی استخوان و مشکلات عضلانی که همراه با تحرک و فعالیت بدنی روزانه به مدت ۳۰ -۴۵ دقیقه باشد از اهم موضوعات سلامت می باشد.
در انتها ضمن تقدیر و تشکر با توزیع کتابچه و پمفلت آموزشی و گواهی حضور به دانشجومعلمان جلسه خاتمه یافت.